Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

VisitBarcelona Tickets El programa de membres de la "VisitBarcelona Tickets" té com a objectiu establir una relació estable entre Turisme de Barcelona i totes aquelles empreses, autònoms i emprenedors amb els quals col·labora per als diferents segments de l'oferta. A tal efecte ha aprovat un reglament que concreta les contraprestacions econòmiques, així com les condicions, drets i obligacions per poder ser membre.

Consulteu el reglament [Pdf]

Membres del VisitBarcelona Tickets

Membres del VisitBarcelona Tickets

Aquest apartat recull, totes aquelles empreses i professionals que comercialitzen els serveis a través del canal VisitBarcelona Tickets de Turisme de Barcelona, no obstant, podrà incorporar-se qualsevol tipus d'empresa, gremi o emprenedor que compleixi les condicions establertes en el reglament.

Programa d'afiliació

Programa d'afiliació

Turisme de Barcelona posa a la vostra disposició el programa d'afiliació a la plataforma en línia VisitBarcelona Tickets. Amb una oferta complementària de més de 200 experiències a Barcelona i rodalies, podreu aconseguir un volum important d'ingressos per cada reserva realitzada.

Membres d'altres programes

Membres d'altres programes

Tots els drets per als membres del VisitBarcelona Tickets definits en el reglament, es fan extensibles a la resta de membres de programes i productes de Turisme de Barcelona.

Contacteu amb Turisme de Barcelona
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 933 689 700
[+34] 933 689 701
bcnshop@barcelonaturisme.com