Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter
Àrea restringida
Recordar clau

Introdueixi el correu de contacte on podem enviar-li la seva clau d’accés

Comerç i Barcelona Shopping Line L'eix comercial turístic per execel·lència de la ciutat, és el Barcelona Shopping Line, on hi ha botigues internacionals d'alta qualitat, botigues sorprenents i modernes amb les últimes tendències; botigues amb els preus més joves. I museus, arquitectura, art i cultura. Tot per a experimentar l'estil de vida dels barcelonins.

Qui som

Qui som

El programa Comerç i Shopping Line s'encarrega de promocionar i posicionar arreu del món la ciutat de Barcelona com a referent de compres internacional.

Barcelona Shopping line

Barcelona Shopping line

Barcelona és una ciutat de botigues i d’eixos comercials, amb un urbanisme que convida a passejar i veure aparadors. El Barcelona Shopping Line és l’eix comercial turístic, on trobareu botigues sorprenents i modernes, internacionals, amb les últimes tendències i amb els preus més joves.

Avantatges per als membres

Avantatges per als membres

Ser membre del Barcelona Shopping Line significa formar part d’un col•lectiu de més de 700 empreses que aporten recursos i know how per a la promoció internacional de Barcelona.

Tax Free

Tax Free

Els ciutadans residents fora de la Unió Europea poden demanar la devolució de l’IVA en compres superiors a 90.16 Euros. Ara és possible realitzar aquest tràmit al centre de la ciutat.

Contacteu amb Comerç i Barcelona Shopping Line
Tel:
Fax:
Mail:
[+34] 933 689 700
[+34] 933 689 701
shopping@barcelonaturisme.cat